Våre tjenester

Rygg

Å få vondt i ryggen er vanlig og er noe de fleste av oss vil oppleve i løpet av livet. Ryggsmerter øker med alderen. Korsryggsmerter kan være forårsaket av prolaps. Vi utreder de behandlingsalternativene som er best for deg.


Rygg  ➤

Kne

Skade av menisk samt leddbånd i kneet er hyppig forekommende. Skagerakklinikken utreder alle typer kneskader, hevelse i kne, samt slitasje i kneet, og vurderer egnede tiltak som trening hos fysioterapeut, kneoperasjon og kneprotese.


Kne  ➤

Hånd

Vi utreder mulige løsninger på utfordringer med hånd og arm som tennisalbue, krokfinger, triggerfinger, med mer. Hånden består av mange små knokler med flere små leddbånd mellom, hvor det kan oppstå smerter.


Hånd  ➤

Hofte

Smerter i hofte? Har du forsøkt med fysioterapi og ikke blir smertefri av denne behandlingen, kan en utredning hos Skagerakklinikken gi deg svar på behov for hofteoperasjon, hofteprotese eller enklere tiltak for å få bukt med hoftesmertene.


Hofte  ➤

Fot

Mange har opplevd å få vondt i akilles, hælen eller ledd som i storetåa (eksempelvis podagra). Smerter i foten kan ha mange bakenforliggende årsaker.


Fot  ➤

Ortopediske hjelpemidler

Skagerakklinikken vurderer pasienter som trenger spesialistvurdering til å søke om rett til blant annet spesialsko, fotsenger, ortoser og proteser. Vi vurderer både fornyelse av vedtak og nye søknader.